VÄLKOMMEN DIVLYKUND

Granskning & rådgivning

Här kan du boka granskning hos oss. Denna tjänst är utformad i ett samarbete mellan Reception™ och Divly för att ge dig en omfattande hjälp med dina handelstransaktioner inom kryptovaluta. Vi tar hand om hela processen, från granskning till att agera deklarationsombud och stöd hos Skatteverket

Vill du hellre boka ett möte?

Behöver du anstånd med din deklaration? Vi får byråanstånd till 17 juni för alla våra klienter; Boka senast 2 maj

☑️ Konfidentiellt     ☑️ Stöd & råd     ☑️ Deklarationsombud     ☑️ Ansvarsförsäkring     ☑️ Byråanstånd

Professionellt stöd

RÅDGIVNING & GRANSKNING

En omfattande granskning av dina handelstransaktioner inom kryptovaluta för upp till sex beskattningsår. Vi sköter hela processen, från granskning till att agera deklarationsombud hos Skatteverket. Tjänsten inleds med en konsultation via Google Meet.

Vi säkerställer korrekt rapportering enligt gällande skattelagar samt skickar K4-blankett och INK1-deklarationen. Som vår klient har du stöd gentemot Skatteverket, särskilt vid eventuella omprövningar och självrättelse. Fastprisavtalet inkluderar 5 000 transaktioner (totalt).

4 900 SEK (inkl moms) per skatteår
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022
  • 2023

INFORMATION

Inkluderar upp till fyra timmars granskning/rådgivning per beskattningsår. Denna tjänst är flexibel och omfattande för hantering av dina skattebehov, särskilt inom kryptovaluta. Fastprisavtalet är inriktat på en detaljerad och omfattande granskning av dina handelstransaktioner för alla sex beskattningsår som kan omprövas. Rättelse är möjligt sex år tillbaka. Fram till och med 2024-12-31 kan man med andra ord ansöka om självrättelse för 2018. Fastprisavtalet innefattar upp till fyra timmars granskning per år, inlämning av nödvändiga deklarationsblanketter och stöd vid eventuella granskningar från Skatteverket. 

Rådgivningen inkluderar konfidentiell behandling av din information och professionellt stöd. Som ditt deklarationsombud säkerställer vi att all rapportering är korrekt och i enlighet med gällande lagar och föreskrifter. Med våra tjänster får du den trygghet och expertis som krävs för att navigera i skattefrågor. Alla priser är inklusive moms. En extra avgift på 4 900 SEK tillkommer vid 5 000, 10 000, 25 000 och 100 000 transaktioner (totalt för samtliga beskattningsår). Detta är utformad för att vara transparent och rättvis, och reflekterar mängden arbete som krävs för att hantera ett stort antal transaktioner. Därtill tillkommer en avgift på 1 295 SEK per manuell ansökan om självrättelse som skall postas till Skatteverket. Inkluderar upp till 50 sidor per skatteår, vid högre antal tillkommer 1 SEK/sida (täcker utskrift & porto).

Se även vår FAQ för svar på vanliga frågor om redovisning och deklaration av kryptovaluta.

BOKA

Slutför bokningen

Genom att fylla i formuläret nedan godkänner du våra allmänna villkor. Ni kommer att få en möteslänk samt möjlighet att betala bokningen med Swish. Vill du hellre boka ett möte?

Notera att bokningsbekräftelser skickas manuellt och kan därför ta upp till en vardag

Välj beskattningsår
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Välj antal transaktioner Namn E-post Personnummer
Jag godkänner villkoren samt att jag faktureras 4 900 SEK per skatteår (plus eventuell extra transaktionskostnad enligt ovan)
Skicka in
MÖTE

Boka möte

Vill du hellre boka ett möte? Välj ett alternativ: